Igång igen...=)


Ute i lördags med Fia
hade grymt kul träffa as många jag kände dock bara killar av nån lustig anledning.. haha! Dansa som aldrig förr o lyckades hitta nåt litet lammkött där... haha! Han va rätt snygg asså.
Aja nu är det jobb som vankas Maxi jobb tis-tor och roddar/vakt jobbet på fredag på Rix Fm festivalen som kommer till stan.. Har fått äran o vakta runt snubben/tjejen som håller spakarna vid det där mixer bordet... hehe!
Och Evve får om vi har listat ut det riktigt i "diket" med scenen i ryggen o glo på alla småflickor som så förfärligt suktar och skricker på pojkbands killarna.... haha!!!
Ptjaaa annars då!? Jo det är bra, sommaren är ju här och jag lever det glada och underbara singellivet. Förövrigt
16 dagar idag tills vi drar till Hultan o jobbar,raggar,suktar,svinar och super.....

image124

Lever....


Jag lever har bara massa o göra.... Har ju snackat med en som jg inte sett och träffat på 3 år =) Bjöd hit honom till Linköping på lördag på en fika får se om han törs efter så lång tid... haha!!
Fått schema över sommaren och plus löneförhöjning osså, inte illa! =) så nu kan man slappna av o chilla....Vill bara ha alla tjejer samlade för en redig fest kväll bara vi 4. FAN va skoj det skulle vara... =)


image121


PLAAAAAAAAtens bilder...! We likie =)


Ptjaaa en bild säger mer än tusen ord...!! hahaha 10/5-08

image117


Pusskalas 3/5-08


image119

Tjäder likes it verry much....!!!

And so do i.... =) 3/5-08

image120Love my life, sökt ett jobb i Habo idag som möbelsnickare så vi får se hur det går =)
- Read my finger fetknopp.....


Sommaren är typ här...


Vill:

Hålla hand men bara nån gång ibland
Dricka massvis med öl. (Går ju att ordna nu med, men inte så som jag menar....)
Grilla i mängder
Bada
Sommar kväll med gänget vid nån sjö
Minigolf
Ha på mig kjol, men måste jobba lite på brännan först
Åka till Västervik... NU!
Åka till pappa....
Tatuera mig.... Igen =)
Pussas
Kramas
Uppleva partylivet nån annanstans
Åka på roadtripp


Vill hinna med o göra så mycket som möjligt bara måste hinna göra det...  Rädd för att vissa grejjer måste skjutas på bara... :-/  Fan...!

Så här ser MAJ månad ut i jobb....

* 8-12/5
* 14-23/5 som max får man jobba 11 dagar i rad på  Maxi... Fan det blir lite extra kosing ändå ;-) Och så jobben på HULTSFRED och PEACE AND LOVE...!!!! YEEEEEEEEEEEEAh....!
Men lite av "no life" dock så bara så ni vet det mina kära vänner, kanske inte kommer vara så anträffbar under dessa 10 dagar.. :-D Men va fan, kanske finns liiiiiiiten liten chans att ajg hittar på någe mer er ändå.. :-P Iaf de närmaste typ brudarna dårå ;-)

Ne nu ska jag börja göra mig redo för ett arbetspass....Hare najs...!!


Grattis Tina...!!


Utgång i fredags o hade såååååå jäkla kul asså.. FAN va kul det var! Skulle mer än gärna dra tillbaka tiden igen asså... Synd bara att mitt armband inte hängde med hem, men kommer få tillbaka det ganska snart... =) Kom hem o somna runt halv 7 på morgonen.... Wooooopa!! :-D

Igår (söndag) var det Tinas dag, men jag, Evve och Fia fira bruttan i lördags med grillning och fylla ;-) Jag alla grillmästarinnan stod för grillningen... YEAH..! Fan de va sjukt kul för ferre Tina... Det ska du ha ett stort tack till... =) Sen drog vi till Platéns igen, o det va fan ingen dålig kväll det heller... Somna på Tinas soffa runt halv 5... Mådde som jag förtjänade när jag skulle hem till mig dagen därpå, full o dan ännu trampa jag ner till stan för o hämta min cykel och så hem för o gå på dop men palla verlkligen inte det så jag fick ligga hemma och sova som en gris ist... hehe

Och som vanligt hade jag min kära ägodel diggen med mig så det bliev allt lite kort här o där från lördagen iaf...... ;-)


Fia B-day girl..! Fia och Tina Jag dårå Killer eyes Evve =)

Tina Lakritzz shot! Tina Fia Babyhår AB =)


Svinigt det är... =)Och så här ser värdinnan/födelsedags barnet ut när hó slår i tån... HAHAHA!!
 
Ajaj Tina va fan håller du på med!?


****************
Vill ha pengarna för Nalle Phu jobbet nu och för tattoobåten, jävla fakturer som ska ta sån tid!! Med de pengarna ska jag åka en sväng till ett ställe =) Hoppas att jag hinner få dem innan denna månad är slut bara....

****************Snart ska jag ut i solen o glassa med älsklingen..... haha! Evve asså med andra ord! =)

Jag är en jäääääävligt god människa...!!!

RSS 2.0