Mår som jag förtjänar

Ingen förstår hur illa jag mår.... :-/

Jobb 13-21 igår, Evve stod redo o klar utan för jobbet när jag slutade... Tog oss hem från Maxi till hejdegården på 6 minuter inte illa pinkat asså.. Fy fan va det gick =) Drog på sig party strassen o smink o så kom folket.
Joel (my brother) med Jimmy,Peter,Jonas. Och så kom Honken lite senare. Ja fy fan vilken kväll jag hade igår... Va på topp kan jag lova! Fick nåt jävla snusk efter mig som allvarligt trodde att jag ville ha honom bara för jag hade tittat på honom... haha! Ja herrigud, vilket folk det finns.....
Har för övrigt blåmärken mitt på handen har gjort illa tummen på nåt jävla vänster, gör skit ont kan jag upplysa om osså. Men det går ju över... Säger iaf min mamma =)
Ja jag hade en kalas kväll det va lääääängesen ja hade så roligt.... Och får innerligt hoppas på att denna kväll blir likadan. Om inte så kanske den blir roligare, det är ju lönehelg lixom.... Massa folk!
I love my life!!!
Skål igen då!


Fick ett sms under krogkvällen från ett nr jag inte kännde igen, känslan sa att ringa o kolla vem det va =) Så gjorde det när jag låg där på Tinas soffa på tok för onykter runt kanske 4 på morgonen. O till min förvåning så vare Tuffing som hade sms:at,
De där 4 minuterna som vi snacka gjorde mig skit glad... Btw tror det va jag som fick betala det där samtalet.... haha! Men det gör jag gärna bara jag får/fick byta ett par ord med dig... =)
image8
Sooo long fuckers!!!

Dessa brev.... :-)Gillar dina brev, gulligt som tusan.... Gillart! ;-) Vem vet du kanske får ett om några dagar du med...


Jobb,sliten,helg och planer för nästa


Dåså nu har man avslutat en jobb helg, trot eller ej men jag har inte gjort någe annat än jobbat denna helg och igår klämde familjen in ett tårt kalas för Sara my little little sistah =) Grattis lillefot (dock i förskott annars äre 21 Januari som gäller)
Som sagt helgen hinner inte ens ta slut innan mobilen ringer när man står där på bussen bland alla främlingar o bara vill hem o ställa sig i duschen efter en slitsam dag på jobbe, aja mobilen ringer iaf o allas våran kära Evelina Andersson ringer mig o kollar hur läget är o berättar att hennes ögon har blivit möe bättre efter den dära laser grejjen hon gjorde =) GRATTIS till det!! Ja är trött o sliten o det hör hon säkert i luren men som hon vet livar hon upp mig o ordet party kommer in i bilden. Jag är ju inte sån som är sån så hänger på som jag alltid brukar göra o lägger upp det lite snygg att det blir nog utekväll på fredag här hemma i stan (skulle dragit till Jkpg, men blir inte så nu...tror jag) Ja efter Evve inte kunnat festa på en helg nu så är det ju GIIIIVET att det blir utekväll lixom, ptjaaa varför inte 2 utekvällar... Så kort o gott så på 3 min så boka vi fre o lör för fest... haha!
Så nu ska hon ut på banan igen med perfa syn o allt... =) Det blir nog bra det där......

Tack tuffing för att du hjälpte mig med filmklippet här nedan... ;o) You are the best! Näst efter mig iaf....Ja annars så är jag ledig fram till onskväll denna vecka o det ska bli sååååå skönt!!! Ska fixa litte grejjer o så som har fått vänta nu under helgen....
Sleep well cykelställ


ch är snygg


Öl, tatueringar och sunkigt snygga killar...Me likie

image6Kunde man tänka sig för lite minder än 1 år sen att jag skulle spendera alla <3 dag med Evelina andersson på en båt mitt ute på vattnet...Fast det är inget dåligt för min del iof, lär ju finnas RÄTT så mycket o glo på kan jag lova... hehe =) O sen att det är freebee nada zero är ju bara ett plus..... Har man kontakter som är så underbart snälla så har man... :o)

Lina och Evelina

image5


Utgång igår med denna där Evelina, likadant ikväller osså ;)

Mycket på G

Händer och kommer hända mycket nu framöver...

5/2 - Sonic Syndicate på Platens
8/2 - Tattuera mig
14/2 - Close up kryssning
??? - Tattomässan i Nkpg (tävla med "lina" tatton lr med den nyaste om jag törs)
11-15/6 HULTSFRED god dammit!!! drar dit en dag tidigare o drar hem på söndagen..


Ja det va vad jag har i huvvet just nu.. :) Ska bara ta reda på när mässan är.. :-)


Annars så leker livet just nu, kan vara lite kramsugen ibland dock... :-P

Vackert...

image2

Ilska,sorg och beslutsamhet

Jag mår illa....
Mår illa av att tänka på att jag har försökt att inte göra dig lessen om vi skulle setts ute på krogen o jag hittat nån annan. Mår illa av att jag verkligen har låtit mig bry mig om dig som jag har gjort. Mår illa av att du är så förbannat falsk. Mår illa av att jag låtit dig komma in i mitt liv. Mår illa av all kärlek jag har gett dig. Mår illa av att jag sagt jag älskar dig. Mår illa av din röst,ditt sätt o vara på. Mår illa av hela dig.
Kan äntligen leva det liv som jag förtjänar, från och med idag bryr jag bara om mig själv och mina närmaste. Jag förtjänar nån som är ärlig,jag förtjänar nån som kan ta mig för den jag är, lojalitet och inte minst sann kärlek. Och tills jag har hittat det så är inget värt nåt för mig så länge jag inte säger att det är det...
Jag må låta redigt tråkig men sorry baby sånt är livet......
Ska ut imorrn kväll och njuta av bra musik gott sällskap och en o annnan bärs....


I need a real man...!!!

Nyårsafton och nyårsdagen

11.53- Anlände han till Linköping
Drog till bolaget för o skaffa proviant inför kvällens bravader :-) Sen en snabb shopping för min del införskaffa mig en ny topp från Carlings.
Sen hem till mig och slappa med en o annan film, laga käk åt mig o herr Christoffer o sen slappa lite till. Sen göra sig snygg o galant med ett par svarta jean, svart topp och ett par gråa högklackadeskor. Han hade på sig svarta jeans,svart linne och en svart skjorta som jag i sista minuten stod o strök typ. Är jag inte för snäll ibland !?
Sen blev vi upp plockade av Tina o Robin, drog hem till Tinas päron o öla litte innan vi drog till årets nyårsfest hos Gustav. Såååååå kul det va där, Christan (aka. bullen) o Christoffer hitta varann där på direkten o satt o snacka en heeel del. om vad har jag inte den blekaste om :-) Så de va ju najs att flöt på med alla mina vänner o bekanta o nyfunna bekanta :-) Tog massa foton men orkar inte lägga upp dem nu, klockan är ju miss i nassen liksom. Så imorrn möjligen. Kvällen sluta med att vi (ja,Tina,Christoffer) drog hem till Tinas päron för o sova men det va ju full rulle där hemma så det blev "efterfest" med ett par glas vin o massa skitsnack :-)
Somna som en bäbis med tuffing hållandes om mig :-)
Nyårsdagen avnjöts med ett MAX mål hemma hos mig o sen dega jag o Christoffer heeeeela dagen typ i min säng med massa film o sånt......
Det var längesen jag hade så kul och det va sjuuuuk längesen jag var på en "hemma fest" så det va helt najs.
Ta inte av dig det svarta bandet nu tuffing!!! ;-) Vill ja se igen om det nu blir så att vi ses i mars igen då du kommer till sverige igen lr om ja drar dit för o röjja med dig ;-)

Nafti naft

RSS 2.0