Fan fan fan....

Satans jävla mobil jävel!!! Funkar inte alls så nu vet ni det... går inte o ringa till mig och jag kan inte ringa er...

En dag som denna

Suttit nu o filosoferat nu i en timme lite drygt, kommit fram till många saker som jag inte tänkt på förut eller inte velat insett kanske!?
Jag trivs som jag har det och jag känner ingen större lust o ändra på något det är inte de jag har tänkt på utan mestadels ett mail jag fick från en vän för 1 vecka sen som verkligen fick mig o tänka till....!? I vanliga fall är jag inte så stormförtjust att lämna ut mig o berätta om vad jag känner o hur jag känner, blir mer sårbar då på någotvis. Därav det få antal av människor som finns runt mig som jag kan vända mig till... Och varför har man det så tro!? Svårt o släppa det där mailet asså. Tack du kära vän!
Till något heeeelt annat kanske!? Asså det finns så mycket som jag vill berätta men min lojalitet säger stopp, o då får det bli så. Vad är det som säger igentligen att jag ska vara deras stöttepelare!? Vad är det som säger att jag vill höra vad det har att säga!?
Fast jag vill höra vad de har och säga, o jag vill vara där för deras skull.
Finns en person som jag ställde upp på riktigt mycket var vid hennes sida och lät henne veta att jag verkligen brydde mig. Inte ens hennes egna pojkvän som hon hade då var med utan det var jag, jag! Satt med henne i det där fruktanvärda tråkiga väntrummet och hur de en försökte göra det "hem trevligt" så funka det lixom inte ändå. Sjukhus doften bet sig fast i näsan och man kännde det sterila långt in i benmärgen. Men jag satt där i dessa timmar och stötta henne till 100%. Synd bara att hon är så fruktansvärt trångsynt och vill höra mig säga ett ord som jag tycker att jag inte behöver säga då jag inte tycker jag har gjort något fel. O bara för det så har vi båda gått miste om en väldigt bra vänskap.
Synd!
Men tiden går och man träffa nya intressanta människor och vissa av dem är tyvärr riktiga puckon lr så är de kanske en bra vän för livet!? Men som sagt jag väljer mina vänner med omsorg....tänk på det... Bara för att jag samtalar med just dig så betyder inte det att du är min vän utan kanske nån flyktig bekant.... Som jag gärna inte håller ett mer privat snack med...

Lite av mig idag...

Nu va det över....nästan

Julafton är förbi o jag fick massa fina grejjer, go mat och massa skratt. Blev lyckat som tusan tycker jag allt. Kvällen här hemma med glögg o godis va inte heller så dum faktist, gillar verkligen julen dock med en aning snö skulle ju inte skada...
Juldagen blev det partajj för hela slanten, ujuj sikken kväll. Sluta med att jag svira omkring där ensam fast ändå inte hade ju massa vänner där med men ensam utan tjejerna jag kom med, de drog hem o intog vertikalt läge.. haha! Dansa så dant så jag har ont i fötterna idag o det är ju ett tecken på att det va skit bra musik precis heeela kvällen.
Kom inte hems förns halv 5 imorse då ja hade glömt min väska med mobil o hemma nycklar.. SMART LINA!!
Ähhh.... shit happens även för de bästa...
Så nu är det nyår som vankas o då blire fest igen :-) Kommer även en tuffing som lyckades göra mig lite dragen på en sketen måndag... haha!  hit till lkpg igen o ska hälsa på så det ska bli skoj. Så så äre!C ya!

Utekväll 22/12

Utekväll med brudarna dock så va vi inte alla 4, Tina saknades :-) Ja vad ska man säga!? Det va en redigt roligkväll igår asså. mycket folk och för mycket fylla :-) Hitta ett litet köttstycke där som hade en redigt najs mage, o len som fan va han med... Men på tok för ung för mig... haha!
Det kom fram en kille som vi känner fram till Evve igår o sa att "Lina ser ut o ha kul, lever verkligen livet ser jag" Evves svar tillbaka va väl i stil men att ja klart att hon gör, varför skulle hon inte få det med tanke på att hon är singel igen!?
Asså varför ska folk bry sig om vad jag gör och inte gör nu när situationen är så här!? Visst kanske kan vara trälit om man tänker tillbaka men va fan.... Ska man gräva ner sig i all skit som hänt en då skulle ja inte fungera som en "normal" människa...
Trots allt vare inte jag som sa tack o hej, o då ska väl inte folk försöka lägga skulden på mig...IDIOTER!

Nu äre bara timmar kvar till julafton, najs najs. Men detta år verkar det som det är lite hipp som happ i vår familj så vi får se hur det slutar. Det kommer inte vara som alla andra gånger då man kom kl 14 käka massa o sen dega framför tv till kalle o gänget o sen käka kanske lite till o sen julklappar.Nu ska ja till stan o inhandla de sista juleklapparna... ;-)

Hynda...

Träffa på en person idag som fick mig o må så illa som det bara går. Och när man väl stod där med denne person framför sig som man inte känner igen längre och som är så äcklig så vet man nästan inte vart man ska ta vägen. Snäll som jag är så stod jag kvar utan o avslöja för mycket om vad som hänt i mitt liv den senaste tiden och lät henne babbla på om henne själv, vilket inte var en stor nyhet att hon skulle göra men ändå. Kan ärligt talat säga att hennes ord bara drog förbi mina öron som nån vind pust minns inte vad hon sa lr nåt.
För övrigt har jag jul shoppat lite, men hitta dock inget o ha på mig på juldan lr på nyår... Lite smått panik, men det rer sig...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0